
به گزارش اکوایران، زینب عبادی درباره ایمنسازی نقاط حادثه خیز و پرحادثهترین نقاط بزرگراهی پایتخت، گفت: هر سال یکسری نقاط حادثه خیز با همکاری راهور احصاء میشود؛ تعدادی را هم خود ما بر اساس فراوانی تصادفات شناسایی میکنیم. راهور هم به دلیل حضور میدانی و با کمک کارشناس تصادفات یک سری نقاط را تشخیص میدهد.
وی ادامه داد: درنهایت بر مبنای میزان تصادفاتی که در هر نقطه منجر به فوت و آسیب میشوند تشخیص میدهیم که چه نقاطی نیاز به ایمن سازی دارند. بزرگراه آزادگان یکی از بزرگراههای مورد توجه در بحث ایمن سازی است که نیاز به تجهیزات ایمن سازی، استفاده از حفاظهای مناسب علائم، تجهیزات خط کشی و … دارد.
عبادی با بیان اینکه بر اساس طرحها مناطق اقدامات لازم را در سطح بزرگراهها انجام میدهند، خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ بر اساس پایشی که پلیس راهور و معاونت حمل و نقل داشت، ۴۵۸ نقطه مشخص شد. در واقع اینها نقاط حادثهخیز و پرتصادفند؛ نقاطی هستند که بیشترین تصادفات در این نقاط اتفاق افتاده است.
مدیرکل مهندسی و ایمنی معاونت حمل و نقل و ترافیک عنوان کرد: درمجموع نقاط حادثهخیز تحلیل شده و راهکارهایی در جهت ایمنسازی آنها ارائه می شود.
وی افزود: سال گذشته نقاط حادثهخیز حدوداً ۴۵۸ نقطه بود که ۳۶۱ نقطه آن -که نیاز به راهکارهای کوتاهمدت داشت- تا پایان سال ایمنسازی شد. حدود ۱۰۰ نقطه مانده بود که نیاز به اقدامات بلند مدت مانند نصب دوربین یا رفع معارض داشت که در برنامه سال جاری است.
مدیرکل مهندسی و ایمنی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که در حال حاضر پرخطرترین نقطه بزرگراهی پایتخت کجاست، گفت: بیشترین فراوانی تصادفات در بزرگراههای آزادگان، زین الدین و بابایی است که در مقاطع مختلف زمانی و مکانی اقداماتی در جهت ایمن سازی انجام میدهیم. در حالت کلی بزرگراه آزادگان جزء بزرگراههایی است که تصادف بالایی دارد.
به گزارش سایت شهر، عبادی با تأکید بر اینکه ایمن سازی برخی از نقاط پرخطر بزرگراهی انجام شده و بهبود سایر نقاط جزو برنامههای سال جاری است، خاطرنشان کرد: بر اساس میزان اعتبار تخفیف یافته اقدامات این امر انجام خواهد شد.
مدیرکل مهندسی و ایمنی معاونت حمل و نقل و ترافیک در خصوص این سوال که شرایط دیوارهای صوتی حاشیه بزرگراهها چگونه است؟ گفت: بر مبنای گزارشی که ما از شرکت کنترل کیفیت هوا میگیریم میزان آلودگی صوتی هر نقطه را امکان سنجی میکنیم و به یک لیست میرسیم. در دستور کار سال جاری سازمان حمل و نقل قرار دارد که بر اساس آخرین لیست مطالعاتی شرکت دیوار صوتی نقاط جدید را جانمایی کند. همچنین تعمیر و نگهداشت دیوار صوتیهای موجود نیز به مناطق سپرده شده است.
وی با اشاره به نقاط جدیدی که امسال مجهز به دیوار صوتی خواهند شد، اظهار کرد: طبقه فوقانی تونل صدر جزو نقاطی است که آلایندگی دارد که بخشی از آن تجهیز شده و نصب دیوار صوتی بخش دیگر آن در برنامه اولویت دار ما قرار دارد. همچنین بخشی از بزرگراههای تندگویان، آزادگان و شیخ فضل الله در دستور کار مطالعه و نصب دیوار صوتی قرار دارند. حدوداً ۲۳ نقطه احصا شدند که اولویت جانمایی دیوار صوتی را دارند.
عبادی تأکید کرد: البته الزامی نیست که تمام اینها در سال جاری انجام شود چون ممکن است در اعتبارات سال جاری نگنجد. اما در برنامه معاونت ترافیک این امر وجود دارد دارم. بنابراین ممکن است امسال تعدادی از آن انجام بگیرد.
https://poolvaeghtesad.com/?p=99240